Altın renginde, karamel tadında bir çikolata hayal edin...
Damağa yayılan vanilya kokusuyla, yoğun karamel tadında yepyeni bir tat; Altınmarka Gold Mini Para Çikolata ile evde bulunduğumuz bu günlerin tadı bir başka olacak!
Yumurta sarısı, şeker ve nişastayı çırpın. Sütü ilave edip karıştırarak ocakta pişirin.
.
.
Ocaktan alırken vanilya özütünü ve Altınmarka Gold Mini Para Çikolatayı ekleyip karıştırarak soğutun.
.
.
Milföy hamurunu çatalla delin. İsterseniz teflon tavada arkalı önlü 10 dakika ya da önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15-16 dakika kızarana kadar pişirin.
.
.
Pişmesine yakın 1 milföy yaprağının üzerine şeker serpip şeker eriyene kadar fazladan pişirin. Milföy katlarının arasına soğutulmuş krema sıkın ve çilek ile süsleyin. Üzerine pudra şekeri serpip, servis edin.
.
.