{ "type": "identify", "data": { "id":"None", "user": { "email": "d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no" } }, "extraData": { "cd_userHashedEmail": "e3b0c44298fc1c149afbf4c8996fb92427ae41e4649b934ca495991b7852b855" } }
{ "type": "pageViewed", "data": "" }
{ "type": "gtmStart" }

ANTEP FISTIKLI ve KAKAO KAPLI TRÜF ÇİKOLATA

ANTEP FISTIKLI ve KAKAO KAPLI TRÜF ÇİKOLATA

ANTEP FISTIKLI ve KAKAO KAPLI TRÜF ÇİKOLATA
Bu bayram kolları sıvayıp mutfağa girme vakti. Dilediğiniz şekilde süsleyebileceğiniz ve sevdiklerinizle bayramı daha tatlı hale getireceğiniz trüf çikolataları yapmak bu tarifle çok kolay!

MALZEMELER

• 100g Altınmarka Fındıklı Pralin


• 75g Kırık Antep Fıstık (Süslemek İçin)


• 50g Altınmarka S9 Kakao Tozu


• 400g Altınmarka ALT45 Bitter Para Çikolata


• 15adet Altınmarka Trüf Kapsülü (Oluklu Bilye)

YAPILIŞI

Fındıklı pralinimizi sıkma torbamıza dolduralım.
.
.
Trüf kapsüllerimizin içine fındıklı pralinimizi ilave edelim. Ardından hazırladığımız dolgulu trüf kapsülleri sertleşmesi için buzdolabına kaldıralım
.
.
Bir süre buzdolabında dinlendirdiğimiz trüf kapsülleri daha önce bain-marie usulü eritip temperlediğimiz çikolata ile kaplayalım.
.
.
Son dokunuş olarak kapladığımız trüf kapsüllerinin üzerini fıstık ve kakao ile süsleyelim ve soğumaya bırakalım.
.
.

Afiyet Olsun...

Bu ürün stokta olduğunda, posta adresinize bir bildirim göndereceğiz.