{ "type": "identify", "data": { "id":"None", "user": { "email": "d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e", "signupDate": "", "gender": "", "permission": "no" } }, "extraData": { "cd_userHashedEmail": "e3b0c44298fc1c149afbf4c8996fb92427ae41e4649b934ca495991b7852b855" } }
{ "type": "pageViewed", "data": "" }
{ "type": "gtmStart" }

BİSKÜVİLİ ÇİKOLATA (YILBAŞI)

BİSKÜVİLİ ÇİKOLATA (YILBAŞI)

Yeni bir yıla son 1 gün kalmışken evde kendi çikolatanızı yapmak için ihtiyacınız olan tek şey @altinmarkaofficial'ın tadı damaklardan uzun süre silinmeyecek ev serisi mini kuvertür çikolataları ve @lokma' nın bu enfes tarifi!🤩

MALZEMELER

🍫Malzemeler • 1 paket bisküvi
• 100g Altınmarka Kuvertür sütlü çikolata
• 100g Altınmarka Kuvertür bitter çikolata
• 100g Altınmarka Kuvertür beyaz çikolata
• Kuru meyveler • Kuru yemişler • 🥄Çikolataları eritirken • 1 yemek kaşığı hindistan cevizi yağı 🍮Karamel için • 1 su bardağı toz şeker
• 50 ml (¼ su bardağı) su
• 1 kutu (200 gr.) krema
• 1 yemek kaşığı (40 gr.) tereyağ
• Yarım çay kaşığı dolusu tuz

YAPILIŞI

Karamel için 1 su bardağı toz şeker ve 50 ml suyu derin bir sos tenceresine alın ve şekerin tamamen ıslandığından emin olun.
.
.
Yalnızca tavayı hafif oynatarak şekeri ocakta çevirin. Hiç karıştırmayın ve karamel rengi alana dek ocakta tutun.
.
.
Renk alınca ocağın altını kapatın ve kremayı ekleyerek hiç durmadan karıştırın.
.
.
Daha sonra içine tereyağını ekleyin ve ocağın altını tekrar açarak bir dakika boyunca hafif kıvam aldırın. Tuzunu da ekleyip ocaktan alın ve karameli önce oda sıcaklığında, sonra da buzdolabında bekletin.
.
.
Ardından tepsiye bisküvilerinizi dizin. Üzerine karameli gezdirip dağıtın.
.
.
Benmari usulü erittiğiniz çikolatalarınızı karamelin üzerine yayın ve dilediğiniz gibi süsleyin.
.
.

Afiyet Olsun...

Bu ürün stokta olduğunda, posta adresinize bir bildirim göndereceğiz.